Hotel moto București - Zenklawa

Hotel moto Zenklawa

     Pentru că ştim cât de mult îţi iubeşti motocicleta si sigur nu vrei să o vezi plină de zăpadă la iarnă sau mâncată de rugină la primăvară îţi oferim locul ideal de cazare pe timpul sezonului rece.

     Sunt disponibile 2 hoteluri moto pentru iarna: VOLUNTARI si PIATA VICTORIEI, preturile sunt 70 ron/luna, respectiv 100 ron/luna.

Hotelul moto din Voluntari – printre cele mai mari din tara – probabil chiar cel mai mare 

     Sunt peste 10 grade constant, toata iarna, praful este aproape inexistent, umiditatea este foarte mica. Locatia este prevazuta cu alarma si senzori de miscare. Nu are nimeni accces in afara de staff-ul Zenklawa.

Hotelul moto ultracentral din Piata Victoriei – un numar limitat de 12 locuri de cazare

     Accesul este foarte facil, nu are nimeni acces in afara de staff-ul Zenklawa. Aceasta locatie este indicata celor care vor sa scoata motocicleta pe timpul iernii cand este o zi insorita.

     Motocicletele trebuiesc aduse la una dintre cele 2 locatii ale hotelului moto doar cu programare telefonica incepand cu data de 01.09.2021 in intervalul: Luni – Vineri orele: 10:00-18:30.

Pentru fiecare motocicleta adusa se va completa un proces verbal de custodie in care se vor nota urmatoarele: nr de km din bord, cantitatea de benzina din rezervor si alte detalii privind motocicleta si proprietarul.

Plata cazarii se achita 2 luni in avans la predarea motocicletei.

In primavara, motocicleta se poate ridica dupa acelasi program, doar cu telefon inainte.

In perioada cand motocicleta este cazata, iti recomandam sa faci revizia si orice reparatie necesara pentru ca astfel in primavara, la prima raza de soare, poti iesi la plimbare. Cand incepe sezonul suntem asaltati cu telefoane si nu putem face fata tuturor cereilor, asta se traduce pentru tine in timp de asteptare, timp in care te poti plimba daca aplici regula “vara sanie si iarna car”. Transportul motocicletei de la locul de iernat la atelier si inapoi dupa finalizarea reparatiei este gratuit si il efectuam doar cu platforma moto.

Reparatiile realizate in timpul iernii, in anumite conditii, se pot achita in 2 sau mai multe rate.

Nu putem muta motocicletele cat timp sunt cazate (sa nu stea in acceasi pozitie) dar poti veni cu standerele tale sau poti inchiria un set de la noi.

Suma achitata nu se poate returna in cazul in care motocicleta este scoasa de la hotel din diverse motive ce nu depind de noi (de exemplu vanzare).

Pentru orice alta intrebare si pentru rezervari, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon: 0741 068 048.

Hotel Moto Bucuresti

    Servicii Hotel Moto:

  • Incarcam bateria de 3 ori cat este cazata motocicleta fara nici un cost suplimentar, daca se solicita acest lucru si daca avem cheia motocicletei. Recomandam preluarea bateriei si depozitarea ei in casa. Zenklawa Garage este exonerata de orice raspundere priviind bateriile si durata lor de viata pentru motocicletele cazate.
  • Iti servisam complet lantul cu un cost de 50 ron.
  • Pentru ridicarea si predarea motocicletei in afara orelor de program trebuie programare telefonica si se aplica costul suplimentar de 50 ron.
  • Transportul la si de la hotel este disponibil doar in Bucuresti si Ilfov, costul fiind unul fix de 120 ron. Orice reparatie se va face la service, nu la locatie hotelului. Transportul la service si inapoi la hotel este gratuit. La hotel se poate realiza doar servisarea lantului.
  • Costurile reparatiilor pot fi platite in rate doar daca sunt mai mari de 3000 ron, altfel se vor plati 60% avans si 40% cand motocicleta este gata. Reparatiile nu depind de perioada de cazare si nu se pot achita integral la ridicarea motocicletei de la hotel.
  • Poti inchiria un set de standere, astfel incat rotile sa nu atinga solul cu 150 ron pentru intreaga perioada de cazare dar nu mai mult de 6 luni.
  • Iti punem stabilizator in rezervorul deja plin cu un cost de 40 ron.
  • Motocicleta se poate scoate pentru plimbari in timpul iernii, cand vremea permite, in timpul programului de lucru. Pentru ridicare/predare in afara programului se aplica costul de 50 ron.
  • Daca nu avem cheia nu umblam la baterie/motocicleta si daca la ridicarea motocicletei, aceasta nu porneste, pentru asistenta in vederea pornirii se aplica un cost suplimentar de 50 ron.