Reparatii probleme electrica si sistem iluminare - Zenklawa

Remediat probleme electrice si ale sistemului de iluminare

Ce inseamna o problema electria la motocicleta?

Atunci cand apare o problema elctrica motocicleta poate avea un comportament de la foarte ciudat la un unul care sa nu tradeze deloc problema pana intr-o zi cand ori nu mai porneste, ori sa nu mai functioneze anumite sub sisteme.

Cat dureaza o reparatie a sistemului electric, in medie?

In functie de problema aparuta, termenul de executie poate fi de la o ora la mai multe zile. Indiferent de complexitatea reparatiei, nu ar trebui sa dureze mai mult de o saptamana, maxim doua.

Ce trebuie facut astfel incat o reparatie electrica sa fie un succes?

Cand este vorba de o problema electrica, se incepe, de obicei cu o constatare. Se  identifica sistemul unde este problema si apoi si verifica toata instalatia electrica a acelui sistem  pornind de la un capat catre celalalt capat al instalatiei.

Pentru o reparatie pe care te poti baza materialele consumabile precum si firele folosite trebuie sa fie de o calitate superioara.

Ce experienta avem pe partea electrica?

Avem o experienta foarte mare dezvoltata pe parcursul mai multor ani, incepand cu 2013, in care ne-am lovit de multe probleme electrice. De-a lungul anilor chiar am construit instalatii electrice complete cand am modificat motocicletele sau am montat anumite gadget-uri electronice ce au necesitat o modificare majora a instalatiei electrice a motocicletei.

 Piese si servicii pentru repartiile sistemului electric

Pentru ca o reparatie sa reuseasca, uneori sunt necesare piese electrice sau electronice, precizam faptul ca furnizam absolut toate piesele sau circuitele necesare.

Transparenta

Te-ai intrebat vreodata cum poti avea control asupra costurilor cu intretinerea si reparatie a motocicletei? Noi avem solutia pentru ca tu sa nu ai surprize la final!

Iti  punem la dispozitie pe tot parcursul reparatiei, toate fisele unde sunt trecute piesele si fiecare operatie de manopera , toate defalcat. in cazul in care apar modificar esti anuntat imediat.

Garantie

Pentru reparatiile motorului efectuate in cadrul service-ului, cu piese noi, de origine, furnizate de atelier, se acorda garantie de 1 an de zile.