Reparatii motoare Motocicleta - Zenklawa

Ce înseamnă o reparație a motorului motocicletei?

În momentul în care motorul are o problemă, cum ar fi: consumă ulei, nu mai are compresie, s-au uzat cuzineții, s-a rupt ceva in interior, se aud sunete ciudate si altele, este necesară demontarea motorului si dezasamblarea completa.

După dezasamblarea totală, până la ultimul surub, se face o constatare a defectelor, se măsoară fiecare piesă importantă astfel încât să se verifice nivelul de uzura cu scule de masură foarte precise, se întocmește o listă de piese necesare și o listă de prelucrări de mare precizie, cum ar fi alezarea, honuirea, planarea chiulasei și a cilindrilor precum și curătare și restaurarea chiulasei. Aceste lucrări de mare precizie de fac doar pe utilaje extrem de precise în ateliere specializate.

După ce toate prelucrarile au fost efectuate și piesele de origine au ajuns se va începe asamblarea motorului. Având în vedere că este o reparație grea și riscul de a greși este foarte mare, asamblarea motorului trebuie făcută doar urmand până la cel mai mic detaliu și chiar rând cu rând manualul dat de producătorul motocicletei.

Cât durează în medie o reparație a motorului?

Având în vedere complexitatea reparației, precum și termenele de livrare care pot fi și de 3-4 săptămâni și costul total al reparatiei, termenul de execuție poate fi intre 2 si 6 luni.

Acest termen se poate mări dacă motorul este vechi și nu se mai comercializează  piese de origine pentru că aceste piese trebuie adaptate sau fabricate unicat la ateliere specializate.

Ce experiență avem noi?

Până în acest moment în cadrul atelierului  putem spune că au fost un succes toate motoarele reparate integral care s-au dezasamblat, reparat și funcționează de ani de zile. Avem o foarte mare experiență cu motoare cu 4 cilindri în linie, 2 cilindri în linie, 2 cilindri în V, monocilindru precum și motoare de scutere.

Piese și servicii adiacente

Pentru ca serviciul să fie complet trebuie să precizăm faptul că toate piesele, precum și lucrările de precizie inaltă și alte servicii ce sunt necesare la reparația unui motor sunt furnizate  și se pot face in cadrul atelierului.

Transparență

Te-ai întrebat vreodată cum poți avea control asupra costurilor cu întreținerea și reparația motocicletei? Noi avem solutia pentru că tu să nu ai surprize la final!

Îți  punem la dispoziție pe tot parcursul reparației, toate fișele unde sunt trecute piesele și fiecare operație de manoperă , toate defalcat iar în cazul în care apar modificări ești anunțat imediat.

Garanție

Pentru reparațiile motorului efectuate în cadrul service-ului, cu piese noi, de origine, furnizate de atelier, se acorda garanție de 1 an de zile.