Despre noi - Zenklawa

Despre Zenklawa

Despre noi!

 

Noi știm că în domeniul moto nu există povești de succes, însă am văzut încă din anul 2013, de când ne-am format, tot felul de ateliere moto care apar pentru perioade scurte de timp, atrăgând motocicliștii acolo, dar la un moment dat dispar și nu rămâne în urma lor decat o amintire spusă la un pahar de vorbă între motocicliști.

Iar de fiecare dată sunt amintiți cu expresia „erau băieti buni , meseriași, DAR…”, :îți rezolvau orice problemă aveai, însă UNEORI….”, :mergeam direct la ei, chiar dacă erau poziționați CAM…”.

Viziune!

Acumulând aceste experiențe, am construit un alt tip de service moto care să plece tocmai de la rezolvarea lui „ DAR, CAM și UNEORI”, astfel încât să nu repetăm greșelile altora și să demonstrăm că acest nou model de business generează bunăstare pentru cei care muncesc cu dedicație în acest domeniu, iar pentru clienți, acest concept este exact ceea ce ei caută și au nevoie – să li se rezolve orice problemă ar apărea la motocicletele sau scuterele lor, în cel mai scurt timp sau cu cel mai bun raport calitate/preț!

Misiune!

Așadar, am plecat pe acest drum cu gândul să devenim prima opțiune a clienților noștri și a potențialilor viitori clienți, să nu-i dezamăgim niciodată și să ne perfecționam continuu cunoștințele în acest domeniu.

Nu avem pretenția că suntem cei mai buni acum, dar ne dorim asta în fiecare zi și muncim mult să ajungem acolo!

Acest drum il parcurgem plecând de la valorile noastre interne, pe care le respectam și cu acestea am început construirea acestui nou tip de service.

IMPLICARE, SERIOZITATE, PROFESIONALISM, INVĂȚARE CONTINUĂ, CORECTITUDINE, ECHIPĂ!

 

Valori!

La o primă vedere, par a fi doar niște cuvinte puse pe hârtie, dar nu este deloc așa. ISPICE, reprezintă pentru noi răspunsul după care ne ghidăm în orice decizie, orice acțiune, felul în care comunicăm între noi dar și felul cum relaționăm cu clienții noștri, respectiv felul în care ne servim clienții atunci când aceștia vin cu solicitări.

În fiecare zi dovedim că suntem implicați, ne comportam cu seriozitate față de toate reparațiile motocicletelor, lucrăm cu maximum de calitate și profesionalism la fiecare motocicletă sau scuter, avem în derulare cursuri de formare profesională pentru tehnicieni moto, pe care le urmăm, acestea ajutându-ne foarte mult să ne dezvoltăm și să evoluăm continuu.

Nu suntem hoți și nu tolerăm un astfel de comportament niciodată, întotdeauna ne ținem și ne îndeplinim promisiunile în echipă, pentru că în definitiv este vorba despre  NOI toți!