Cariere - Zenklawa

Cautam oameni foarte pasionati de motociclete oameni care traiesc, viseaza, respira, motociclete, oameni care ar face orice sa invete, sa deprinda totul despre motociclete

     Noi suntem altfel, nu cautam oameni cu experienta pentru ca din experianta stim ca acestia nu exista in domeniul moto, doar pasiunea pentru motociclete este aproape suficienta pentru noi!

     Avem un set de valori in care credem cu tarie si avem pretentia ca toti membrii echipei Zenklawa sa le inteleaga, sa le insuseasca si sa lucreze in concordanta cu ele.

     Ce inseamna aceste valori, pe care multi le-ar considera doar niste cuvinte?

     Pe scurt ISPICE reprezinta filozofia dupa care noi facem totul. Ce inseamna totul? Adica, asa reparam motociclete, asa tratam clinetii, asa ne alegem oamenii care sa faca parte din echipa, asa vindem, asa ne comportam, asa lucram, asa vorbim.

     Consideri ca aceste valori sunt prea greu de respectat sau nu ai cum vreodata sa ti le insusesti? Cel mai probabil nu suntem locul potrivit pentru tine.

Daca consideri ca aceste valori nu sunt ceva science-fiction si ca daca le ai deja sau daca vrei sa le inveti alaturi de noi, acestea doar te fac om, ca si caracter – este posibil sa ne intelegem foarte bine si sa colaboram pe termen lung.

Posturi disponibile

     In echipa noastra avem mai multe posturi disponibile iar acestea sunt:

  • Reprezentat tehnic
  • Tehnician moto
  • Curier moto
  • Receptie front desk

Care dintre acestea crezi ca ti s-ar potrivi?

Cum iti facem pregatirea, avand in vedere ca nu ai experienta?

     Cursuri! multe! Stii ca am zis de invatare continua?

     Aproape in fiecare zi se desfasoara, pe rand, 2 tipuri de cursuri. Primul este obligatoriu si reprezinta baza pe care orice tehnician mediu trebuie sa o stie. Al doilea curs este de la avansat la foarte avansat, este optional si te invata pana la cel mai mic detaliu tot ce trebuie sa stie un tehnician foarte bun.

     Nu credem in plafonare si de accea fiecare tehnician are sansa sa ajunga conducator de atelier si fiecare reprezentat tehnic are sansa sa ajunga manager vanzari-achizitii – in cadrul firmei, pe masura ce deschidem alte locatii.

     Daca consideri ca ce am zis pana acum nu este prea greu de invatat sau de realizat si rezoneaza cu stilul tau de viata si cu caracterul tau, te invitam la un interviu! Completeaza formularul sau suna-ne direct la numarul de telefon afisat!

Loading